LUNI - VINERI
09:00 - 17:00
TELEFON
0721.113.333

Devirusare

Daca calculatorul dvs. va raspunde foarte greu la comenzi, se blocheaza, trimite singur e-mailuri, nu puteti accesa anumite fisiere sau pagini de internet sunteti mai mult ca sigur victima unui virus, malware, cal troian sau a unui spyware.

Odata ce un calculator a fost compromis, este periculos sa continuati sa utilizati acest computer fara reinstalarea sistemului de operare. Cu toate acestea, exista o serie de actiuni de recuperare si devirusare a datelor de pe calculatorul dvs. Aceste actiuni depind de severitatea tipul de virus, malware, cal troian sau spyware cu care ati fost infectat. Aici intervenim noi punandu-va la dispozitie un set complet de servicii pentru devirusarea calculatoarelor.

Ce servicii oferim

In functie de gravitatea problemei, puteti opta pentru :

  • Devirusare simpla - Devirusarea datelor si a sistemului de operare.
  • Devirusare cu salvare de date si reinstalare sistem de operare - Salvarea si devirusarea datelor. Reinstalarea sistemului de operare si backup-ul datelor.
  • Devirusare dispozitive externe - Hdd-uri externe, stick-uri USB, carduri de memorie, etc...
  • Imunizare - Instalare si configurare unui program antivirus potrivit pentru calculatorul, laptopul, serverul sau tableta dvs.

La finalul operatiunii de devirusare veti fi sfatuit ce trebuie sa faceti sau ce aplicatii antivirus/ antisyware trebuie sa achizitionati pentru a evita astfel de situatii in viitor.

Ai un echipament defect sau cu probleme ?

Solicita o estimare a costurilor pentru rezolvarea acestuia.

Top